Sabtu, 04 Februari 2012

MY FAVORIT SONG OF THE WEEK

tambah rubrik baru nih. selain ngupdate favorit quotes, saya juga mau ngupdate lagu2 favorit saya, yang tiap minggu ganti. kadang kalo pas lagi suka sama suatu lagu, hampir tiap hari rasanya pingin muter. tapi hal itu cuma bertahan beberapa minggu aja. makanya, saya update lagu favorit saya tiap minggunya plus lirik lagu tsb...

untuk minggu ini, saya lagi demen banget sama lagu dari Christina Perri - A Thousand Years. lagu ini dirilis udah lama sih dan juga jadi ost. Twilight Breaking Dawn part. 1., niiiiiih liriknya


Heart beats fast

Colors and promises

How to be brave

How can I love when I'm afraid to fall

But watching you stand alone

All of my doubt suddenly goes away somehow



One step closer



[Chorus:]

I have died everyday waiting for you

Darling don't be afraid I have loved you

For a thousand years

I'll love you for a thousand more



Time stands still

Beauty in all she is

I will be brave

I will not let anything take away

What's standing in front of me

Every breath

Every hour has come to this



One step closer



[Chorus:]

I have died everyday waiting for you

Darling don't be afraid I have loved you

For a thousand years

I'll love you for a thousand more



And all along I believed I would find you

Time has brought your heart to me

I have loved you for a thousand years

I'll love you for a thousand more



One step closer

One step closer



[Chorus:]

I have died everyday waiting for you

Darling don't be afraid I have loved you

For a thousand years

I'll love you for a thousand more



And all along I believed I would find you

Time has brought your heart to me

I have loved you for a thousand years

I'll love you for a thousand more


Liriknya daleeeem banget. ceritanya tentang seseorang yang sayang banget sama pasangannya, bahkan rela nungguin pasangannya sampai ribuan tahun. manisnyaaaa ^_^

1 komentar: